Cell Roller Selülit Giderici Masaj Aleti

Ne yaparsanız yapın selülitlerden bir türlü kurtulamadıysanız, ihtiyacınız olan tek şey Cell Roller Selülit Giderici Masaj Aleti...

Cell Roller Selülit Giderici Masaj Aleti canınızı sıkan selülitlerinizden kurtulmanıza yardımcı olacak. Masaj aletinin etkisini arttıran özel Y şekilli 2 uçlu tasarımı ve 56 konveksiyonel roller uçları sayesinde sıkılaştırıcı bir etki sağlayacak.

Vücudunuzun gergin ve sıkı bir görüntüye sahip olmasını sağlayacak Cell Roller Selülit Giderici Masaj Aleti, masaj etkisi sizi rahatlatırken diğer tarafta portakal kabuğu görünümünü yok edecek.

 Cell Roller Selülit Giderici Masaj Aleti sayesinde pahalı masaj ve güzellik salonlarına gitmenize gerek kalmaz.Cell Roller Selülit Masaj Aleti, cildinizin içindeki selülit tabakasına ulaşarak selülitli bölgeye yoğun ve etkili biçimde masaj yaparak etkileşim sağlar.Son derece kullanışlı,elektronik olmadığından su geçirme derdi yok, sizi yormaz, cildinizde selülitli yada sıkılaşmasını istediğiniz bölegelerde genellikle banyo sonrasında cildinizin nemli oladuğu sırada güvenle kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri:

Pil, şarj gerektirmez
Y şekilli 2 uçlu vücudun bölgelerini saran uçlar
360 derece dönebilen 56 konveksiyonel roller uçlar

Ürün Boyutları:

17cm x 15 cm

Hiç yorum yok: